Web Analytics

Gașca Zurli și magicianul Râlea vin de Moș Nicolae, la Pitești

de | 29.11.2017 11:33 | Actualitate

Gasca ZurliMoș Nicolae vine și în acest an la Consiliul Județean Argeș, pe 5 decembrie, în cadrul unui eveniment organizat pentru toți copiii, mari și mici, din județ.

Copii, părinți și bunici sunt așteptați în Piața Vasile Milea, cu multe suprize, de la căsuțelele special amplasate, unde se poate servi un ceai, ciocolată caldă, dulciuri sau chiar un vin fiert cu scorțișoară, la bradul frumos împodobit, cu locuri special amenajate unde se pot face fotografii cu personaje de poveste.
Evenimentul va începe la ora 16.30, când trăsura lui Moș Nicolae va pleca de pe esplanada teatrului către Piața Vasile Milea. În trăsura Moșului se va afla magicianul Marian Râlea, împreună cu spridușul-șef și ceilalți spiriduși, care vor împărți pe traseu dulciuri și nuielușe. Primul moment artistic va fi oferit de actorii Teatrului Așchiuță împreună cu magicianul Marian Râlea. Va urma apoi un moment muzical susținut de grupul de copii Musicals, condus de Gina Pavel, iar în încheiere, momentul mult așteptat de copii, spectacolul susținut de Gașca Zurli.
Potrivit organizatorilor, ca și anul trecut, spridușii lui Moș Nicolae vor împărți tuturor copiilor prezenți în Piața Milea dulciuri, covrigi și nuci.
Programul evenimentului este următorul:
– Ora 16.30-17.00: Parada lui Moș Nicolae, pe traseul Teatrul Al. Davila – CJ Argeș;
– Ora 17.00-17.30: Dulciuri pentru copiii cuminți – Sosirea spiridușilor lui Moș Nicolae la Consiliul Județean Argeș – Piața V. Milea;
– Ora 17.00-17.30: ”Povestea lui Moș Nicolae” – spectacol oferit de actorii secției ”Așchiuță” și Magicianul Marian Râlea;
– Ora 17.30: Florile Dalbe – spectacol de colinde oferit de Trupa de copii ”Musicals” (Gina Pavel);
– Ora 18.00: Brăduleț drăguț brăduț! – Spectacol oferit de Gașca Zurli.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii