Web Analytics

Garaj în flăcări la Câmpulung. Pompierii au intervenit înainte de a fi solicitați prin 112

de | 1.03.2018 09:01 | Actualitate

Incendiu pompieriÎn această dimineață, în jurul orei 06.00, un incendiu violent a izbucnit într-un garaj de la intrarea în municipiul Câmpulung.

Incendiul a fost observat de două echipaje de pompieri care se întorceau dintr-o misiune. Echipajul cu o autospecială și echipajul SMURD de prim ajutor de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung interveniseră la un accident rutier, iar în momentul în care au observat incendiul izbucnit la anexa gospodărească au pătruns în curte și au acționat pentru stingerea incendiului. Echipajele ISU au mai cerut în sprijin încă un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă.
În incendiu au ars acoperișul garajului pe o suprafață de aproximativ 50 mp, 2 mc de cherestea, 1000 kg de fân depozitat în podul garajului și un autoturism. Cel de-al doilea autoturism aflat în garaj a fost evacuat de către echipele de intervenție. Misiunea de lichidare a incendiului a durat aproximativ două ore.
Potrivit pompierilor, sursa probabilă a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, focul pornind de la un redresor suprasolicitat.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii