GALERIE FOTO Vezi cine sunt câștigătorii Festivalului Internațional de Folclor “CARPAȚI”!

de | 16.08.2017 07:42 | Actualitate

carpati 1

Cea de-a 34-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor “CARPAȚI” s-a încheiat marți seara, de Sf. Maria, cu un spectacol extraordinar.

Mii de argeșeni au participat la gala ce a avut loc în Piața Vasile Milea din Pitești. Cele 11 ansambluri participante au oferit un show de zile mari. Juriul internațional a decis câștigătorii ediției din acest an. Președintele CJ Argeș, Dan Manu, a oferit trofeele câștigătorilor:

I. Locul I – Polonia

carpati 1

 

II. Locul II – Brazilia

carpati2

 

III. Locul III – Turcia

 

carpati 6

 

carpati 4

În cadrul Festivalului Internațional de Folclor “CARPAȚI”, în acest an, a fost organizată și prima ediție a Festivalului județean de folclor “CARPAȚI”. La această primă ediție au participat ansamblurile: “Plai de Dor” – Mioveni, “Hora” – Albeștii de Argeș, “Floricica” – Bârla, “Doruri de câmpie” – Hârstești, “Doina Cârcinovului” – Priboieni, “Carpați” – Câmpulung, “Argeșul” – Curtea de Argeș și “Argeșelul” – Boteni. Alături de președintele CJ Argeș, Dan Manu, pe scenă, pentru premierea câștigătorilor, s-a aflat și senatorul Șerban Valeca, cel care a oferit premiul acestei ediții Ansamblului “Plai de Dor” – Mioveni.

 

romania

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole