Web Analytics

Galben-verzii trag tare în cantonamentul din Poiana Braşov. Iată care sunt venirile şi plecările la CS Mioveni

de | 28.01.2021 13:07 | Actualitate, Sport

Fotbaliștii de la CS Mioveni se pregătesc intens în cantonamentul din Poiana Braşov. Acesta se desfășoară în perioada 18-29 ianuarie, galben-verzii având programate până la reluarea campionatului și o serie de meciuri amicale. Mai întâi, miercuri, 27 ianuarie, la ora 15.00, vor juca cu AS Zărneşti, pe terenul echipei braşovene, pentru ca pe 29 ianuarie, în ultima zi de cantonament, să aibă loc meciul cu Kids Tâmpa, pe stadionul ICIM din Braşov.
Celelalte partide pe care le mai dispută CS Mioveni sunt pe 3 februarie cu FCSB II, pe 6 februarie cu CS Afumaţi, pe 10 februarie cu Unirea Bascov și pe 13 februarie cu Rapid. Mai trebuie spus că în cantonamentul de la Poiana Braşov a venit şi Andrei Panait, mijlocaş care a mai evoluat pentru CS Mioveni în urmă cu 7 ani. Panait este al şaselea transfer realizat de trupa lui Alexandru Pelici, după venirile lui Ducan, Blănaru, Şerban (şi el revenit la Mioveni), Alexandrescu şi Coman. Jucătorul piteştean devenise liber de contract, după ce la începutul anului a încheiat conturile cu FC Argeş.

Citește și Andrei Panait a revenit la CS Mioveni

Citește și Interviu. Alexandru Pelici, noul antrenor al CS Mioveni: „Încercăm să ajungem în primele şase echipe din Liga a II-a”

Echipa pregătită de Alexandru Pelici s-a schimbat foarte mult în această pauză competițională, dacă luăm în calcul venirile și plecările de fotbaliști. Ei bine, au venit în această iarnă: Ştefan Blănaru (Turris), Marian Şerban (Clinceni), Tiberiu Coman (Rapid), Leonard Alexandrescu (ultima oară la Daco-Getica), Răzvan Ducan (Turris).
Au plecat: Valentin Sima (împrumutat la Ştiinţa Miroslava), Andrei Traşcu (împrumutat la Unirea Slobozia), Jose Cosma (reîntors după împrumut la FC Argeş), Fabrizio Constantin (reîntors după împrumut la Unirea Bascov), Ethan Velblum (contract reziliat pe cale amiabilă), Sergiu Negruţ (contract reziliat pe cale amiabilă), Laurenţiu Marinescu (contract reziliat pe cale amiabilă).

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii