Web Analytics

Galaţi: Mama care şi-a omorât fetiţa în bătaie, dar şi unchiul şi mătuşa victimei – trimişi în judecată

de | 22.04.2024 19:21 | Actualitate, Home

Femeia din Galaţi care şi-a bătut fiica în vârstă de 9 ani, minora decedând din cauza loviturilor, dar şi unchiul şi mătuşa victimei au fost trimişi în judecată de anchetatori, dosarul care are ca obiect „omorul calificat” aflându-se pe rolul Tribunalului Galaţi.

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Eugenia Vasilache, mama fetiţei, a fost trimisă în judecată, în stare de arest preventiv, sub acuzaţia de omor calificat asupra unui membru de familie, rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie.

De asemenea, mătuşa fetiţei şi unchiul ei au fost trimişi în judecată sub control judiciar pentru complicitate la cele trei infracţiuni.

„La data de 31.01.2024, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus punerea în mişcare a acţiunii împotriva inculpatei V.E. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, faptă prevăzută de art. 188 alin. (1) Cod penal în referire la art. 199 alin. 1 Cod penal, reţinându-se că, în perioada 26.01.2024 – 30.01.2024, în timp ce se afla în locuinţa din municipiul Galaţi, a exercitat acte de violenţă asupra victimei minore V.E.A, fiica sa, în vârstă de 9 ani, pe care a lovit-o în mod repetat cu obiecte contondente, i-a cauzat arsuri şi a comprimat-o cu mâinile, provocându-i leziuni traumatice pe toată suprafaţa corpului, care şi-au cumulat efectul (şoc traumatico-hemoragic), conducând în final la producerea directă şi necondiţionată a decesului”, a transmis anterior Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *