Web Analytics

”Gala actorului tânăr amator”, la teatrul Al. Davila

de | 20.07.2017 08:28 | Actualitate

teatruEAsociația Teatrul pentru Toți organizează în perioada 14 – 17 august 2017, la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Teatru ”Gala actorului tânăr amator”.

 

Gala Actorului Tânar Amator (G.A.T.A.) este un festival concurs de teatru pornit de la ideea de a încuraja tinerii să vina la teatru. Este un laborator de educație non-formală prin teatru, dar şi un spațiu unde tinerii pasionați de teatru schimbă idei cu profesioniștii din domeniu.

Pe 7 iulie organizatorii au dat startul înscrierilor în urmă cărora se vor selecta 6 trupe de teatru formate exclusiv din liceeni. Tinerii mai au puțin timp pentru a se înscrie la preselecție, 28 iulie fiind ultima zi.

Pe langă spectacolele din competiție, tinerii participanți vor lua parte la 4 ateliere de educție non-formală prin teatru.

Acțiunea este organizată cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, Primăriei Municipiului Pitești și Consiliului Local Pitești, alături de partenerii de tradiție: Teatrul Al. Davila, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș şi Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii