Web Analytics

Furtună pe Transalpina. O femeie a murit după ce un copac a căzut peste mașină

de | 26.07.2023 14:23 | Actualitate, Home

Furtuna din Alba a doborât mai mulţi copaci pe DN 67C (Transalpina), la 20 km de barajul Oaşa. Un arbore a căzut peste o maşină şi două persoane au fost rănite grav, pe Valea Sebeșului. Ulterior, una dintre acestea, o femeie în vârstă de 64 de ani, a murit. 

Traficul rutier este oprit, la această oră, pe DN 67C, după ce mai mulţi copaci au căzut pe şosea. În zonă sunt manifestări meteo intense, cu vânt puternic şi ploaie.

Citește și: Propunerea părintelui Calistrat: 10% din câştigul de la nuntă ar trebui dat Bisericii

Potrivit Realitatea PLUS, 14 autoturisme au fost avariate, unele fiind blocate după ce un copac a căzut pe o maşină.

”Ca urmare a evenimentului au rezultat 2 persoane rănite, una se află în stare de inconştienţă şi una semiconştientă. S-au început manevrele de resuscitare de către participanţii la trafic pentru persoana inconştientă”, a precizat ISU Alba.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este oprit pe DN 67C, între Tău şi barajul Oaşa, din cauza copacilor căzuţi pe carosabil.

Ulterior, ISU Alba a anunțat decesul uneia din cele două victime, o femeie în vârstă de 64 de ani. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul. Cealaltă persoană surprinsă de arbore, un bărbat în vârstă de 63 de ani, a fost asistată medical, este conștientă și prezintă leziuni minore.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole