Web Analytics

Furtuna a făcut ravagii în Argeş

de | 3.09.2017 18:42 | Actualitate

646x404Furtuna care a lovit judeţul Argeş, duminică după-amiază, a făcut ravagii. Numeroase probleme cauzate de precipitaţiile căzute astăzi au fost semnalate de localnici din mai multe zone ale judeţului.

La Valea Danului, Arefu, Cocu și Brădet mai mulți copaci au fost smulşi de vijelie, iar pe drumuri s-au înregistrat alunecări de teren. La Valea Iașului traficul rutier a fost blocat din cauza unui brad rupt. La Valea Mare Pravăț un copac s-a prăbușit peste instalația electrică.
Vijeliile au făcut ravagii şi la Nucșoara, unde drumul forestier spre Vârful Moldoveanu și drumul forestier spre Vârful Malița au fost blocate de copacii căzuți la pământ.
Şi în municipiul Curtea de Argeș echipajele ISU au intervenit de urgenţă, după ce un cornier de la un balcon s-a desprins.
În această dimineață, ANM a emis o atenționare cod galben de furtuni și vijelii, valabilă în 21 de județe, inclusiv în Argeș, până luni la ora 09.00. Potrivit avertizării meteorologice, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată şi cantităţi de apă însemnate în sud, nord, centru, dar și în zonele de deal și de munte. În Oltenia, Transilvania, local în Muntenia și nordul Moldovei, precum și în zona de munte vor fi averse torențiale, vijelii și căderi de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii extinse 25 l/mp şi izolat 40 – 50 l/mp.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii