Web Analytics

Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus

de | 27.01.2022 18:56 | Actualitate

În ziua de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 55 de ani, din Curtea de Argeș, care transporta, cu un motocultor, pe strada Valea Sasului de pe raza municipiului Curtea de Argeș, 0,6 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență sau însoțire a transportului.

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Curtea de Argeș.

Citește și Andrei Prepeliţă, antrenor principal FC Argeş: „Nu vrem să ne grăbim cu transferurile, vrem să analizăm foarte bine toate posibilităţile”

În ziua de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au depistat un bărbat de 36 de ani, din Călinești, care transporta, cu o autoutilitară, pe DJ 704B, 1,5 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență sau însoțire a transportului.

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Topoloveni.

În ziua de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acționat, împreună cu specialiști silvici din cadrul Ocolului Silvic Câmpulung, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, pe raza comunei Bughea de Sus, ocazie cu care au depistat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 47 de ani, toți din Bughea de Sus, care ar fi tăiat, fără respectarea regimului silvic, arbori din specia fag, pe care i-ar fi sustras cu ajutorul unor cabaline.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere fără drept și sustragere de arbori, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole