Web Analytics

Andrei Prepeliţă, antrenor principal FC Argeş: „Nu vrem să ne grăbim cu transferurile, vrem să analizăm foarte bine toate posibilităţile”

de | 27.01.2022 13:26 | Actualitate, Sport

”Cristi Tănase a început pregătirea, mai are nevoie de pregătire, trebuie să slăbească puțin”, mai spune antrenorul alb-violet
Cum comentați victoria de pe teren propriu cu Dinamo, scor 2-1?

– A fost o victorie importantă pentru noi, având în vedere că pe finalul anului am avut niște rezultate negative. Aveam nevoie de o victorie, mai ales că era și primul meci și jucam și pe teren propriu. Mă bucură victoria, mă bucură jocul echipei, dar este clar că mai avem de pus la punct multe lucruri. A fost și primul meci, am avut o perioadă scurtă de pregătire, în care am avut doar două meciuri amicale. Ușor-ușor, o să intrăm în ritm și cred că vom arăta mult mai bine. Sper să facem în aceste opt etape rezultate foarte bune, care să ne ducă în cursa pentru îndeplinirea obiectivului, și anume accederea în play-off.

Cum vedeți meciul de la Craiova din etapa următoare?

– Va fi un meci greu, cu o echipă care are nevoie de puncte, o echipă care are în cadrul lotului jucători valoroși. Îmi amintesc că și în tur am avut un meci foarte greu împotriva lor. Ne dorim să câștigăm toate cele trei puncte.

Citește și Sancţionat de FRF pentru că nu are licenţa PRO, Andrei Prepeliţă reacţionează: „Nu văd de ce aş fi amendat şi suspendat două etape! Am luat legătura cu avocatul şi am făcut contestaţie”

„Avem toți jucătorii valizi și ceea ce este cel mai important este că au făcut pregătirea și nu s-au accidentat”

Aveți jucători accidentați?

– Din câte cunosc, până la ora aceasta nu avem probleme medicale. Doctorul echipei nu m-a informat în privința unor probleme medicale. Dacă erau probleme serioase, trebuia să fiu anunțat. Băieții au avut două zile libere, după care au revenit la antrenamente.

Deci, pentru prima dată în acest sezon, FC Argeș are toți jucătorii apți de joc…

– Da. Avem toți jucătorii valizi și ceea ce este cel mai important este că au făcut pregătirea și nu s-au accidentat. Unii jucători aveau nevoie de această perioadă de pregătire pentru că veniseră anul trecut pe parcursul campionatului, când era greu să putem să facem o pregătire, ci doar să-i menținem în formă, să nu se accidenteze și să ne ajute. Mă bucur că acum s-a uniformizat pregătirea și sper să nu avem probleme cu accidentările și să avem lotul cel mai bun disponibil.

Citește și Andrei Prepeliţă, antrenor principal FC Argeş: „S-au pierdut multe meciuri pe greşeli individuale. Trebuie să le eliminăm”

Ce ne puteți spune despre Cristi Tănase? Va fi titular în următorul meci?

– Nu cred că va intra titular încă. Vom vedea… Tase a avut o problemă mai gravă, o accidentare mai gravă, dar mă bucur că s-a rezolvat această problemă fără a se opera, fără a interveni chirurgical, pentru că atunci îl pierdeam de tot. Și el a început pregătirea, mai are nevoie de pregătire, trebuie să slăbească puțin și facem tot ce ne stă în putere să-l aducem cât mai repede la forma lui din turul campionatului.

Ce ne puteți spune în legătură cu transferurile? Am înțeles că au fost niște discuții, dar până la urmă nu s-a perfectat nimic.

– Discuții despre transferuri, da, au fost. Căutăm un jucător de atac; dacă găsim opțiunea cea mai bună, vom face transferul, dar așa, de dragul de a face transferuri, nu, nu vom face ca să fim la număr. În perioada aceasta de iarnă, fotbaliștii sunt sub contract, mai sunt și unele excepții, iar în rest sunt jucători care au avut probleme pe la echipele pe unde au fost și au reziliat contractele și acum sunt liberi. Tocmai de aceea nu vrem să ne grăbim cu transferurile, vrem să analizăm foarte bine toate posibilitățile. Suntem în discuții avansate cu un jucător, dar cu care nu s-a semnat încă, și ne mai rămâne practic un singur loc liber, pe lista noastră nefiind libere decât două locuri.

Citește și Mişcări de trupe la FC Argeş! Fundaşul Alin Dobrosavlevici de la Farul Constanța a semnat cu echipa din Trivale

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii