Web Analytics

A furat costume populare din comuna Nucșoara

de | 28.01.2019 17:10 | Actualitate

 

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești l-au identificat pe numitul B.T., de 57 de ani, din comuna Nucșoara, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

Bărbatul este bănuit că în noaptea de 24 spre 25 ianuarie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-o locuință de pe raza localității de domiciliu, de unde ar fi sustras piese vestimentare tradiționale. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

 

De asemenea, în seara zilei de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au identificat pe S.G., de 23 de ani, din Făgăraș, județul Brașov, respectiv pe S.R.A., de 19 ani, din Băiculești, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.

 

Cele două persoane sunt bănuite că ar fi sustras dintr-un autoturism aflat în parcarea unui centru comercial din Pitești mai multe bunuri. Prejudiciul, în valoare de circa 500 de lei, a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii