Web Analytics

Frumoșii și echilibrații „corbi”, imbatabili în confruntările cu urșii, își etalează calitățile la Rucăr

de | 10.03.2022 20:45 | Actualitate

Sâmbătă, 12.03.2022, la Rucăr, aveți ocazia să admirați aproximativ 100 de exemplare de ciobănesc românesc „corb”, în cadrul unui eveniment unic și cu impact decisiv în omologarea definitivă a rasei.

Citește și Iasmin Latovlevici, în echipa ideală a Ligii I la finalul sezonului regular

Expoziția este organizată de Clubul crescătorilor de corbi, iar în incinta stadionului vor avea acces doar câinii înscriși în expoziție până la data de 05.03.2022. La eveniment sunt așteptați toți cei interesați de creșterea câinilor ciobănești românești, sau de promovarea lor. Totodată vor participa crescători de ciobănesc românesc carpatin din Rucăr, ca invitați, pentru o prezentare de rasă, în scopul promovării, atât în rândul celor prezenți, cât și în spațiul public. Crescătorii de ciobănești românești „corbi”, din zona Rucăr, Bran, Predeal și Prahova își doresc ca acest eveniment să rămână în istoria chinologiei românești,

Organizatorii anunță că vor fi prezenți reprezentanți ai chinologiei românești, la cel mai înalt nivel. Este de așteptat ca frumoșii și echilibrații corbi, imbatabili în întâlnirile cu urșii care dau târcoale turmelor pe care le păzesc strașnic, să aibă o recunoaștere demnă de renumele lor.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *