Web Analytics
scris joi, 22.12.2022

FRF, luată la rost de UEFA pentru decizia din Comitetul Executiv desfășurat miercuri

Multe echipe din fotbalul românesc îi tratează pe angajați mai rău decât se întâmplă în fotbalul european, scrie digisport.ro.

FRF, luată la rost de UEFA pentru decizia din Comitetul Executiv desfășurat miercuri

Tocmai pentru a limita abuzurile angajatorului, Uniunea Europeană a impus încă din 2013 un contract cadru, care acum se dorește implementat și la noi.

Citește și: Marius Stoica, antrenor principal CS Mioveni: „Jucătorii au spus că le-a ajuns cuţitul la os, iar noi, antrenorii, ce putem să facem?”

Numai că nu toți actorii din fotbalul românesc ar fi bucuroși cu așa ceva. Tocmai în această idee, în ultimele luni a avut loc o presiune constantă din partea UEFA și a sindicatului mondial al fotbaliștilor pentru aprobarea unui astfel de cadru juridic în România.

Acest subiect a fost pe ordinea de zi a Comitetului Executiv al FRF, ședință desfășurată miercuri la sediul FRF. Numai că punctul  respectiv nu a putut fi supus la vot deoarece mai mulți reprezentanți, și mai ales cei din Liga 1, fac tot posibilul pentru amânarea pe cât posibil a adoptării sale.

Situația din CEx a avut ecouri chiar și la Nyon, de unde au venit mai multe mesaje negative pentru că UEFA spera ca toate negocierile de până acum să se încheie printr-un vot pozitiv.

Citește mai mult pe Digisport.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *