FRF iniţiază campania „Pentru fotbal, pentru viaţă!”

de | 17.03.2022 13:12 | Actualitate, Home, Sport

Federaţia Română de Fotbal iniţiază campania „Pentru fotbal, pentru viaţă!”, care se va derula pe întreaga perioadă în care refugiaţii ucraineni vor avea nevoie, se arată pe site-ul oficial al federației.

“Federaţia Română de Fotbal este alături de cei care suferă în aceste vremuri cutremurătoare pentru umanitate. Conflictul sângeros din Ucraina şi agresiunea armată împotriva unei ţări suverane sunt realităţi dureroase, la care FRF nu poate rămâne impasibilă. Este unul dintre acele momente când viziunea noastră trebuie să capete consistenţă. Şi această viziune poziţionează FRF drept un partener social relevant în România, prin impactul pe care fotbalul îl are la nivelul comunităţii. Una dintre valorile declarate ale FRF este promovarea spiritului de echipă şi acum avem ocazia să ducem această valoare dincolo de gazon şi să ne punem în slujba umanităţii. Solidaritatea noastră faţă de fotbalul ucrainean şi faţă de toate victimele poporului ucrainean va defini codul de conduită al familiei fotbalului.

Citește și: Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „În zilele care urmează, Andrei Prepeliţă va beneficia de o prelungire a contractului”

Ne delimităm de orice opinie care promovează violenţa, xenofobia, agresiunea, soluţiile militare în locul diplomaţiei. Respectul nostru faţă de victime este necondiţionat şi ajutorul acordat va fi neîntârziat. Nu este timp de lecţii de democraţie, de explicaţii. Puterea exemplului este esenţială pentru salvarea de vieţi”, se arată pe site-ul FRF.

Campania ”Pentru fotbal, pentru viaţă!” se va derula atât timp cât victimele războiului din Ucraina vor avea nevoie.

Acest articol este despre: campania,fotbal

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...