FRF: A fost modificată prevederea cu privire la certificatele verzi din Protocolul de desfăşurare a competiţiilor

de | 22.10.2021 13:12 | Actualitate, Sport

Comitetul de Urgenţă al FRF a decis, vineri, modificarea Protocolului de desfăşurare a competiţiilor, având în vedere discrepanţele la nivel naţional cu privire la operarea platformei prin intermediul căreia se generează Certificatele Verzi.

Astfel, se prevede că trebuie să se anexeze carnetului de joc fie Certificatul Verde fie dovada de testare: “Suplimentar faţă de cele de mai sus, vor fi prezentate documentele aferente (Certificat Verde sau dovada testarii conform graficului stabilit prin prezentul Protocol) fiecărei persoane din delegaţia unei echipe (staff + jucători + alţi oficiali) la fiecare meci disputat de echipa respectivă. Astfel, pentru jucători, Certificatele Verzi sau dovezile de testare trebuie să fie anexate carnetelor de joc (la fel ca şi viza medicală – condiţie pentru dreptul de joc), arbitrul având obligaţia verificării acestor documente. Pentru evitarea oricărui dubiu, doar în situaţia jocurilor la care participă jucători minori (exceptaţi de la testare), obligaţia prezentării Certificatelor Verzi sau a dovezilor de testare se aplică doar pentru membrii delegaţiei (staff+jucători+alţi oficiali) majori”.

CITEȘTE ȘI: Bobi Marinescu: „Mi-am făcut eu vaccinul, le-am arătat angajaţilor că nu mor şi s-au convins”

Anterior, prevederea respectivă din Protocol era: “Suplimentar faţă de cele de mai sus, vor fi prezentate documentele aferente fiecărei persoane din delegaţia unei echipe (staff + jucători + alţi oficiali) la fiecare meci disputat de echipa respectivă. Astfel, pentru jucători, Certificatul Verde (QR code) trebuie să fie anexat carnetului de joc (la fel ca şi viza medicală – condiţie pentru dreptul de joc), arbitrul având obligaţia verificării acestor documente. Pentru evitarea oricărui dubiu, doar în situaţia jocurilor la care participă jucători minori (exceptaţi de la testare), obligaţia prezentării QR Code-urilor se aplică doar pentru membrii delegaţiei (staff+jucători+alţi oficiali) majori”.

CITEȘTE ȘI: Viorel Tudose, sponsor FC Argeş: „Argeşul va intra în play-off anul acesta”

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii