Web Analytics
scris sâmbătă, 01.04.2023

Frații Tate au fost eliberați din arestul preventiv

Frații Tate au scăpat de închisoare. Instanța a decis vineri, 31 martie, înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul lui Andrew și Tristan Tate. În jurul orei 23:30, cei 2 influenceri au părăsit arestul Capitalei, însoțiți de avocatul lor.

Frații Tate au fost eliberați din arestul preventiv

Citește și: Un tren a lovit un tir. 4 oameni au fost răniți

„Ca interdicție este să nu la legătura cu celelalte părți din dosar, cu martorii din dosar și să nu părăsească domiciliul fără încuviințarea organelor judiciare. Nu avem motivarea deciziei, motiv pentru care nu știm dacă există și alte interdicții”, a declarat avocatul fraților Tate, în fața Arestului Central, la ieșirea lui Andrew și Tristan. Cei doi s-au îndreptat, cu mașina avocatului lor, spre vila din Voluntari, domiciliul declarat de cei doi în fața instanței, care a și fost percheziționată de procurori, aici își vor petrece perioada de arest la domiciliu.

Deși au fost eliberați, sechestrul rămâne pe imobile, mașini, ceasuri, criptomonede. Cei doi frați Tate, alături de cele două complice, sunt urmăriți penal pentru grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *