Web Analytics
scris marți, 06.12.2022

Fratele manelistului Tzancă Uraganu s-ar fi dat drept preot pe Facebook pentru a cere bani

Mai multe percheziții au avut loc în această dimineață în Ploiești. Printre cei vizați se numără și fratele manelistului Tzancă Uraganu. Acesta s-ar fi dat drept preot pe Facebook pentru a lua bani de la oamenii naivi.

Fratele manelistului Tzancă Uraganu s-ar fi dat drept preot pe Facebook pentru a cere bani

Citește și: Șoferul unei ambulanțe, înjunghiat în casa unui pacient care sunase la 112

Mai multe persoane sunt suspectate de înșelăciune, după ce au solicitat diverse sume de bani pretinzând pe o reţea socială că ar fi preoţi şi ar putea rezolva diverse probleme.  Potrivit unor surse unul dintre cei vizați este chiar fratele lui Tzancă Uraganu. Bărbatul e unul dintre cei care ar fi utilizat o rețea de socializare prin intermediul căreia ar fi pretins că e preot și că poate rezolva orice problema, contra cost, conform Realitatea.Net.

Citește și: Alina Bica și Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, au scăpat de condamnări în dosarul ANRP

”În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziţii domiciliare, în municipiul Ploieşti, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, precizează IGPR. Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...