(Video) Albota – Locuitorii de pe strada Morlovan, indignaţi de culoarea apei potabile de la robinet!

de | 13.08.2021 14:09 | Actualitate, Politica si Administratie

Seara trecută, 12 august a.c.,o cititoare ne a informat cu privire la calvarul prin care trec mai multe familii ce locuiesc pe strada Morlovan din comuna argeşeană Albota, acolo unde, de mai bine de trei zile, apa de la robinet are o culoare maroniu spre negru.

Potrivit spuselor unei locuitoare de pe strada cu pricina, precum şi a unei filmări care ne a fost pusă la dispoziţie tot de către dânsa, în ciuda numeroaselor sesizări făcute către societatea Apă Canal 2000 SA, nu au fost luate măsurile specifice în vederea remedierii acestei probleme.

CITEȘTE ȘI: Iuliana Marciuc, aplaudată la fabrica de cărămidă

Aşadar, din disperare, reclamanta face apel public către autorităţile competente pentru a putea interveni în acest sens şi pentru a remedia această problemă:

Nu a fost nicio defecţiune. Cel puţin, aşa a spus dispecerul de la Apă Canal.
Nu este pentru prima dată când apa curge aşa din senin! Aşa ceva nu se mai poate! Este inadmisibil! La  ora 20.00 i-am sesizat… Nu s-a schimbat nimic. La 21.30 i-am contactat din nou. La 21.40 am făcut filmarea. Apa, la fel
“.

Contactat telefonic de redactorii noştri, directorul general al Apă Canal 2000 SA informează că această situaţie a survenit din cauza unei avarii la conducta de aducţiune din zonă, iar echipele de intervenţie se află şi în acest moment la faţa locului.

(A.N)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii