FOTO. Cât de bine arată soția lui Victor Pițurcă la vârsta de 61 de ani!

de | 30.11.2021 13:42 | Actualitate, Home

## Maria Pițurcă, apariție spectaculoasă alături de fostul selecționer al echipei naționale și de nora Cristina Ich

Victor Pițurcă (65 de ani) a încercat ori de câte ori a avut posibilitatea să își țină viața personală departe de ochii curioșilor și a apărur foarte rar la brațul soției Maria (61 de ani), cea care este mai tânără decât el cu patru ani.

CITEȘTE ȘI: DACIA VA SCUMPI MODELE SANDERO ȘI SANDERO STEPWAY DE LA 1 DECEMBRIE

Deși a stat mereu în umbra fostului selecționer al echipei naționale a României, Maria, cea care îi este alături lui Victor Pițurcă de mai bine de trei decenii, a reușit să surprindă cu ultima ei apariție în spațiul public.


#### Pițurcă a înșelat-o pe Maria cu Vica Blochina timp de 16 ani

Maria și Victor Pițurcă au împreună doi copii mari, un băiat, Alexandru, și o fată, Claudia. Totodată, fostul selecționer al echipei naționale a României mai are un băiat împreună cu Vica Blochina, cea care i-a fost amantă timp de 16 ani. Edan, fiul cel mic al lui Victor Pițurcă, s-a născut în 2007 și a fost acceptat de către Maria. În ciuda scandalului în care a fost implicat Victor Pițurcă după ce a avut o relație amoroasă cu Vica Blochina, Maria i-a rămas alături fostului antrenor de la Universitatea Craiova.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. La fața locului intervin de urgență pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu doua autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD. Momentan nu se cunosc...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...