Web Analytics
scris joi, 25.08.2022

Fostul sediu PDL a trecut în administrarea SPEP

Fostul sediu PDL din Pitești, clădirea de patrimoniu de pe bvd. Republicii- nr. 58, a intrat în administrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești. Hotărârea a fost aprobată de consilierii locali în cadrul ședinței care a avut loc miercuri, 24 august a.c.. „Se introduce în domeniul public al Municipiului Pitești, se transmite în administrarea SPEP-ului, care va lua toate măsurile pentru împrejmurire, pază, protecție, control, supraveghere, conservarea imobilului”, a spus primarul Cristian Gentea în cadrul ședinței de Consiliu Local.

Fostul sediu PDL a trecut în administrarea SPEP

Citeste si Primăria Piteşti a cumpărat fostul sediu PDL cu 1 milion de euro, dar mai trebuie să-l repare

Reamintim că Primaria Pitești a desemnat un expert care să evalueze prețul casei, apoi a constituit o comisie de negociere formată din consilierii locali Sorin Apostoliceanu, Tiberiu Irimia și Radu Banică. Primăria ajuns însă să cumpere monumentul istoric cu 1 milion de euro de la foștii proprietari, dupa ce aceștia nu au vrut deloc să scadă prețul imobilului.

Citeste si Pitești: semafoare nefuncționale din cauza unei avarii

Este a doua casă de patrimoniu achiziționată de Primăria Pitești, prima fiind Casa „Coandă”, în care funcționează Casa Căsătoriilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *