Web Analytics
scris duminică, 07.05.2023

Fostul procuror-şef al DIICOT Daniel Horodniceanu a amenințat un polițist care l-a oprit în trafic

Vicepreşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Daniel Horodniceanu, fost procuror-şef al DIICOT, a fost oprit în trafic de poliţiştii ieşeni, moment în care i-a întrebat pe oamenii legii dacă ştiu cine este şi a ameninţat totodată că va lua legătura cu şeful Poliţiei judeţului Iaşi.

Fostul procuror-şef al DIICOT Daniel Horodniceanu a amenințat un polițist care l-a oprit în trafic

Citește și: Pitești. La 76 de ani, Marian Tănăsie a alergat din nou în costum național! „E mai greu așa. N-am răcire la blocul motor”

Într-o o înregistrare video distribuită în spaţiul public, se vede că Daniel Horodniceanu este vizibil deranjat că a fost în oprit în trafic, el întrebându-l pe unul dintre poliţişti dacă ştiu că este ”procurorul şef Horodniceanu de la Crimă Organizată”. Poliţiştul a spus că nu îl cunoaşte, Horodniceanu întrebându-l ”De ce nu mă cunoaşteţi oare?”.

Citește și: Pitești. Un tânăr și-a lovit fosta prietenă. Reținut și apoi plasat sub control judiciar

Horodniceanu fusese oprit pe un drum din judeţul Iaşi pentru că făcuse o depăşire fără a semnaliza corespunzător şi pentru că rula cu o viteză mai mare decât cea legală. Poliţistul i-a spus că nu îl amendează, ci doar i-a solicitat actele dorind să îi atragă atenţia privind greşelile comise în trafic, potrivit News.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *