Web Analytics
scris joi, 21.12.2023

Fostul primar Ţâroiu a scăpat de amenda de zece mii de lei

Telenovela Bulevardul „Pardon” și-a mai încheiat un episod, de data aceasta unul în care acțiunea a fost secundară și l-a avut ca protagonist pe fostul primar al Câmpulungului, Liviu Țâroiu. După primul control al Inspectoratului de Stat în Construcții, cel efectuat la începutul anului 2022, Țâroiu fusese amendat cu zece mii de lei în calitatea sa de emitent al autorizației de construire care fusese depistată cu nereguli. El a contestat imediat sancțiunea contravențională, însă procesul pe acest caz a fost suspendat, așteptându-se finalizarea litigiului principal, cel declanșat de Prefectură pentru anularea autorizației.

Fostul primar Ţâroiu a scăpat de amenda de zece mii de lei

Iar cum Instituția Prefectului a pierdut în primă instanță și în repriza a doua a abandonat, în noiembrie 2023 a fost reluat procesul lui Țâroiu, luna aceasta intervenind și verdictul care este favorabil fostului primar. Procesul-verbal de contravenție încheiat de ISC a fost anulat, astfel că Liviu Țâroiu a fost exonerat de plata amenzii. Hotărârea a fost dată în primă instanță, însă, ținând cont de cele petrecute în cauza principală, este greu de crezut că Inspectoratul în Construcții va insista cu un apel.

Și actualul primar al Câmpulungului se judecă pentru o amendă primită de la ISC. Elena Lasconi a primit sancțiunea la un an distanță de momentul amendării lui Țâroiu, de data aceasta după un control efectuat la un alt obiectiv de investiții, construirea unui bloc social. Tot zece mii a primit și primărița, aceasta contestând procesul-verbal de constatare a contravenției. Ca și în celălalt caz, procesul lui Lasconi a fost suspendat până ce se va încheia litigiul principal, cel în care Câmpulungul a cerut anularea actelor de control ale Inspectoratului în Construcții.
C.I.B.

Citește și Lasconi trimite la Programul Rabla maşina lui Ţâroiu

Citește și Nu i-a ieşit lui Ţâroiu, îi iese lui Lasconi! Se pregăteşte reabilitarea sediului Primăriei Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *