Web Analytics
scris marți, 19.01.2021

FOSTUL PREMIER VIORICA DĂNCILĂ A ANUNȚAT LANSAREA UNEI CĂRȚI-INTERVIU

Fost premier social-democrat, Viorica Dăncilă a anunţat, luni, că va lansa o carte-interviu.

FOSTUL PREMIER VIORICA DĂNCILĂ A ANUNȚAT LANSAREA UNEI CĂRȚI-INTERVIU

„Pentru a răspunde curiozităţii prietenilor şi neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărţi-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Niţu.Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.Am fost şi rămân social-democrată şi un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului.Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a scris aceasta pe Facebook.

CITEȘTE ȘI…Comisia Europeană lansează un nou proiect economic, cultural și de mediu: BAUHAUS

Volumul este intitulat „Viorica Dăncilă, partea ei de adevăr”.

Dăncilă a fost premier începând din 29 ianuarie 2018 și până la 4 noiembrie 2019, fiind prima femeie din istoria României care a deținut această funcție.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Veorico, sanatoasa sa fii … „ca cap” deloc n’avusi !

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită