Web Analytics

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, numit manager public al orașului Deva

de | 6.04.2021 10:43 | Actualitate, Politica si Administratie

„De astăzi, domnul Traian Berbeceanu este manager public al municipiului Deva. Am semnat dispoziția”, a transmis luni, într-o conferință de presă, primarul orașului Deva, Nicolae Florin Oancea.

 

## Ce atribuții va avea Berbeceanu din postura de manager public al Devei

 

„Atribuțiile pe care le am eu ca primar le va avea și el ca manager public, va răspunde și de Poliția locală, de Direcția de Asistență Socială și de Direcția de fonduri europene”, a mai declarat primarul Oancea.

„Sunt încântat că am revenit în orașul unde m-am născut, unde am crescut și unde m-am format profesional, unde am performat și cred că a venit momentul să dau înapoi Devei măcar o parte din ce mi-a dat timp de 50 de ani”, a afirmat Berbeceanu.

CITEȘTE ȘI: Executivul lansează un concurs de promovare a principiilor de guvernare deschisă

Traian Berbeceanu a fost, până în data de 3 martie, prefect de București. Reamintim că, Berbeceanu s-a reînscris în PNL în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Fostul prefect de București a făcut anunțul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta a renunțat la afiliere atunci când a ajuns prefect al Capitalei, deoarece reglememntările nu-i permiteau să fie și membru de partid.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii