Web Analytics
scris marți, 06.04.2021

Executivul lansează un concurs de promovare a principiilor de guvernare deschisă

Executivul anunţă că lansează OpenGov Influencer, un concurs care urmăreşte promovarea principiilor de guvernare deschisă incluse în programul actualei guvernări. Proiectul se adresează tinerilor care pot trimite clipuri pe acest subiect, în perioada în perioada 2 aprilie – 7 mai.

Executivul lansează un concurs de promovare a principiilor de guvernare deschisă

 

 

CITEȘTE ȘI: Activități preventive desfășurate de polițiști, în școlile din Argeș

 

 

„Apel către societatea tânără şi creativă! OpenGov Influencer – O guvernare deschisă, transparentă şi o administraţie publică modernă, promovează dezvoltarea participativă a societăţii!
Guvernul demarează un nou proiect de colaborare cu societatea creativă a tinerilor „OpenGOV Influencer – Fii parte din schimbare!”
Participă la proiect prin realizarea unui produs video (maxim 1 minut) care va urmări promovarea principiilor de guvernare deschisă incluse în programul actualei guvernări. Conţinutul videoclipului poate utiliza tehnici de influencing, animaţii grafice, metode de editare video dinamice şi atractive pentru publicul spectator şi cetăţeni, incluzând următoarele valori informative. Condiţiile de înscriere şi detalii despre proiect aici: [0]=AT0FtQmllsdBCr66Ea9raSNggIcInGC6jCOY3BcaL0-Yy1GgFb4f8tI463DLNwzvsay6irFoW1NBj0Da66AH1VJL9TrXaVffimX3Rvs945aUb34r2qCIgJ0gWm6muhOPFgzPOsUeNo2TUjCcQB9nyBYXF4mAzFyYFsoaWuvgunIpNLU" target="_blank" rel="noopener">https://bit.ly/3uoh5WS”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a Executivului. 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...