Fostul portar al FC Argeș, Dani Coman a fost grav afectat de COVID-19

de | 5.11.2020 12:47 | Actualitate

 

Fostul portar al FC Argeș, Dani Coman, în prezent președintele celor de la Astra Giurgiu, a fost grav afectat de COVID-19, la fel cum au pățit mulți dintre fotbaliștii formației de pe ultimul loc în Liga 1. Oficialul echipei a trecut cu greu peste ultimele 7 zile în care s-a aflat în izolare.

 

Portarul alb-violet George Micle convocat la Naționala României Under 21

 

”Sunt mai bine puțin, dar am fost rău, foarte rău. Am avut simptome puternice. Durere mare de cap, în gât. Fără miros și gust. Și mă doare carnea pe mine, dar nu așa, oricum, ci foarte puternic. Îți dai seama că am fost fotbalist și sunt obișnuit cumva și cu durerea, dar asta chiar e foarte puternică.

Dacă eu, care eram perfect sănătos înainte, m-am simțit așa, nu vreau să mă gândesc cum e pentru cei care au și alte afecțiuni. Doamne ferește! Nu este un virus obișnuit sau o simplă răceală, cum zic unii”, a declarat Dani Coman, pentru ProSport.

Acest articol este despre: dani coman fc arges covid 19 afectat

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...