Web Analytics

FOSTUL MINISTRU DANIEL CHIŢOIU – ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ ŞI VĂTĂMARE CORPORALĂ DIN CULPĂ

de | 3.08.2020 10:22 | Actualitate

### Săptămână cu emoţii pentru fostul ministru de Finanţe

Ancheta în cazul accidentului mortal provocat de Daniel Chițoiu a ajuns la final.

Anchetatorii au desluşit misterul tragicului accident în urma căruia soţii Haralambie şi Elisabeta Pristavu și-au pierdut viața, iar o a treia a fost grav rănită.

Procurorii argeșeni au finalizat rechizitoriul în dosarul în care fostul ministru al Finanţelor, Daniel Chițoiu, este acuzat că a provocat un accident mortal. Surse judiciare au dezvăluit faptul că, săptămâna aceasta, dosarul în care fostul demnitar este pus sub acuzare că a provocat un accident mortal va fi trimis în instanță, după cum informează colegii de la G4media.

La dosar, anchetatorii au o expertiză tehnică, în urma căreia s-a ajuns la concluzia că fostul ministru de Finanțe a fost cel care a intrat pe contrasens și a provocat accidentul și una medicala, potrivit căreia supravițuitoarea impactului a avut răni care i-au pus viața în pericol. Accidentul a avut loc în a doua zi de Crăciun, în localitatea Zamfirești din Argeș. O femeie de 73 de ani și un bărbat de 82 de ani au murit în urma impactului, iar o rudă a lor a fost atât de grav rănită încât și acum este în spital. Până acum, Daniel Chițoiu s-a prevalat de dreptul la tăcere la audierile de la Parchet și nici în fața presei nu a făcut declarații.

Soții Haralambie și Elisabeta Pristavu erau oameni de afaceri foarte cunoscuți în Pitești, aceștia deținând spații comerciale și un magazin în centrul orașului.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii