Web Analytics

Fostul mare handbalist Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie

de | 28.03.2024 06:28 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Sport

Cristian Gațu (78 de ani), dublu campion mondial la handbal cu naționala României, divorțează după 53 de ani de căsnicie. Tamara Gațu (80 de ani), soția fostului handbalist, îl acuză că a înșelat-o. Ea îi cere despăgubiri de 500.000 de lei (100.000 de euro) și o pensie lunară de întreținere de 5.000 de lei.

Citește și: Localnicii dintr-un sat din Argeș și-au împărțit un teren public, după ce un politician le-a promis „pământ gratuit” în schimbul votului


Tamara și Cristian Gațu sunt separați, ea s-a mutat în Beiuș, iar el a rămas în București, după ce au vândut locuința pe care o aveau în Corbeanca. Tamara Gațu susține că soțul ei s-a mutat cu o femeie de 53 de ani, care a fost citată în procesul de divorț. Aceasta susține că e doar menajera lui Cristian Gațu, în timp ce avocatul Tamarei a venit cu fotografii în care fostul handbalist și presupusa iubită se țineau de mână, în oraș. În procesul de partaj, Cristian susține că nu are nimic de împărțit cu Tamara, în timp ce ea solicită jumătate din valoarea apartamentului din București al fostului jucător de handbal. Campionul mondial a transmis că banii obținuți după vânzarea casei din Corbeanca au fost împărțiți, iar Tamara a primit una dintre cele două mașini ale cuplului.

Citește și: O tânără care se dădea medic estetician, reținută. A făcut intervenții la cel puțin 20 de femei


Cristian Gațu e unul dintre cei mai mari handbaliști români din istorie. A câștigat două titluri mondiale cu naționala României, în 1970 și 1974. Gațu are și două medalii la Jocurile Olimpice, bronz în 1972 și argint în 1976.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *