Web Analytics
scris miercuri, 22.05.2024

Fostul director al CDC: „Am un număr de oameni care sunt foarte bolnavi și nu au avut niciodată Covid, dar sunt bolnavi din cauza vaccinului”

 Dr. Robert Redfield, fost director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, a declarat săptămâna trecută că mulți oficiali care au încercat să avertizeze publicul cu privire la potențialele probleme legate de vaccinurile Covid-19 au fost presați să tacă și că este timpul să se recunoască faptul că au existat efecte secundare „semnificative” care i-au îmbolnăvit pe oameni.

Fostul director al CDC: „Am un număr de oameni care sunt foarte bolnavi și nu au avut niciodată Covid, dar sunt bolnavi din cauza vaccinului”

Dr. Redfield a făcut aceste declarații într-un interviu din 16 mai oferit lui Chris Cuomo de la NewsNation, în timpul căruia a deplâns pierderea încrederii populației în agențiile de sănătate publică din cauza lipsei de transparență în ceea ce privește vaccinurile, despre care a spus că i-au făcut pe unii oameni „foarte bolnavi”.

Citește și: Elon Musk cere arestarea lui Anthony Fauci, după ce Institutul Național de Sănătate al SUA a recunoscut că a finanțat cercetări pre-Covid în China

„Aceia dintre noi care au încercat să atragă atenția că ar putea exista efecte secundare semnificative ale vaccinurilor… am fost anulați, pentru că nimeni nu a vrut să vorbească despre posibilitatea să existe o problemă legată de vaccinuri, întrucât le era teamă că asta i-ar determina pe oamenii să nu se mai vaccineze”, a spus dr. Redfield, citat de Epoch Times.

În calitatea sa de șef al CDC, dr. Redfield a participat la Operațiunea „viteza luminii” lansată în timpul administrației Trump, un proiect constând în intensificarea dezvoltării vaccinului Covid-19 în timpul pandemiei, când se știau puține despre virus. În interviul pentru NewsNation, dr. Redfield a spus că, în ciuda „beneficiilor” lor, dezavantajele acestor vaccinuri trebuie să fie subiectul unor discuții deschise. „Am un număr de oameni care sunt foarte bolnavi și nu au avut niciodată Covid, dar sunt bolnavi din cauza vaccinului. Și trebuie pur și simplu să recunoaștem asta”, a subliniat el.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită