Web Analytics

Foştii miniştri Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, aşteptaţi astăzi la DNA în dosarul vaccinurilor

de | 8.12.2023 08:19 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

După ce fostul premier al României, Florin Cîţu, a fost citat la sediul DNA în dosarul vaccinurilor anti COVID, astăzi cei doi foști minițtri ai Sănătăţii, Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, sunt așteptați la DNA.

Citește și: DNA: Florin Cîțu nu a activat clauza de opt-out a UE, care ar fi permis să nu plătească 1 miliard de euro pe vaccinuri nesolicitate


Procurorii DNA spun că cei doi miniștri, în complicitate cu fostul premier Florin Cîţu, au cumpărat, în repetate rânduri mai multe doze de vaccin decât avea nevoie țara noastră. Miercuri, lui Florin Citu i s-a adus la cunoștință faptul că s-a început urmărirea penală pe numele lui, iar astăzi rămâne de văzut dacă același lucru se va întâmplă și în cazul celor doi foști miniștri.
Vlad Voiculescu este acuzat de abuz în serviciu și complicitate la abuz în servciu, vorbim despre trei tranșe de vaccinuri care au fost comandate de România pe timpul mandatului sau, iar în cazul Ioanei Mihăilă, vorbim despre o singură acuzație de abuz în serviciu.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *