Foştii angajaţi ai vechiului FC Argeş vor primi cei mai puţini bani din vânzarea brand-ului

de | 10.08.2017 13:35 | Sport

13 02Așa cum bine se știe, autoritățile locale au reușit în cele din urmă achiziționarea brand-ului FC Argeș. Suma de bani despre care a fost vorba a fost de 550.000 de lei plus TVA, bani care în cele din urmă au ajuns la creditorul majoritar și anume Finanțele Publice Argeș, la foștii angajați ai „vechiului” FC Argeș și evident la administratorul judiciar pentru cheltuieli judiciare.

Demn de observat este faptul că deși brand-ul s-a vândut cu o sumă de bani destul de consistentă, cei care vor primi cei mai puțini bani, chiar am putea spune sume modice, sunt foștii angajați. Mulți dintre aceștia au de recuperat trei, poate patru sau chiar cinci salarii, însă vor primi bani foarte puțini după împărțirea celor 20.000 de lei. Iată ce spune administratorul judiciar Nicolae Enoiu despre această situație.

Nicolae Enoiu, administratorul judiciar: „Foştii angajaţi vor primi până în 5%, deci vreo 20.000 de lei”

Nicolae Enoiu (foto): „Banii pentru brand-ul FC Argeș au fost trimiși, au fost încasați, s-a întocmit raportul fondurilor, s-a întocmit planul de distribuire și o anumită parte vor primi și foștii salariați, restul Finanțele Publice Argeș cu TVA-ul, deci aproape 500.000 de lei. Foștii salariați vor primi vreo 20.000 de lei, iar restul cheltuieli judiciare. Printre foștii salariați ai clubului evident că se află și foștii fotbaliști ai acestei entități. Deocamdată suntem în faza în care trebuie să strângem conturile sau adresele unde să le trimitem banii. Va mai dura puțin, dar banii vor fi distribuiți așa cum spune legea. Foștii salariați nu își vor primi integral restanțele pentru că ei sunt creditori garantați ca și Finanțele Publice. Finanțele având însă ponderea cea mai mare a primit vreo 95% din întreaga sumă de 550.000 de lei plus TVA, iar foștii angajați până în 5%, deci vreo 20.000 de lei, bani care se vor repartiza la toți. Nu mare lucru, dar asta este!”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii