Web Analytics
scris duminică, 17.09.2023

Fostele glorii ale FC Argeş, onorate duminică pe arena unde au scris istorie

Primarul Cristian Gentea şi Gica Dobrin, ajutaţi, printre alţii, de city-managerul Lucreţiu Tudor şi de Răzvan Tunaru, i-au premiat duminică după-amiază, cu diplome, pe copiii de la FC Argeş, inclusiv pe fotbaliste, care au jucat ultimele miuţe demonstrative pe vechea arenă din Trivale, înainte ca aceasta să fie demolată.

Fostele glorii ale FC Argeş, onorate duminică pe arena unde au scris istorie

Citeşte şi: A început demolarea stadionului din Trivale. Piteştenii şi-au luat bucăţi din peretele unei peluze, dar şi scaune din tribune

Apoi, fostele glorii ale echipei FC Argeş au coborât de la tribuna oficială şi, în ovaţiile galeriei şi ale spectatorilor, au intrat pe teren printr-un culoar făcut de actualii jucători.

Este vorba, printre alţii, despre Tănase Dima, Radu II, Radu III, Mihai Zanfir, Viorel Moiceanu, Augustin Eduard, Andrei Speriatu, Bogdan Argeş Vintilă, Iulian Crivac, Vasile Popa, Dragoş Stroe etc.

Primarul Cristian Gentea le-a înmânat fiecăruia câte o diplomă şi câte o cutiuţă cu fragmente din betonul spart din tribune, ca amintire. Totul, într-o atmosferă sărbătorească, destinsă, pe fondul imnului echipei FC Argeş pus la staţia de amplificare şi în ovaţiile galeriei.

Apoi, gloriile s-au dus să salute galeria. Unii dintre cei din tribune nici nu erau născuţi când jucau marii fotbalişti ai Argeşul, dar asta are mai puţină importanţă.

Lumea a intrat apoi pe teren, primarul chiar a ajuns printre copii, a luat o minge şi a tras câteva şuturi la o poartă în care erau şi Speriatu, dar şi Vintilă…

A fost ultima zi de activitate oficială pe fosta arenă din Trivale. Urmează demolarea şi reconstrucţia unui modern complex sportiv, la standarde europene. Peste doi ani, pe acelaşi loc va începe o altă poveste.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *