Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și piteșteanca Lavinia Postolache – vacanță de lux în Las Vegas

de | 18.04.2021 08:44 | Actualitate, Home, Turism

Monica Gabor are o relație de 10 ani cu Mr. Pink și duce o viață ca în povești în Statele Unite ale Americii. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a scăpat de paparazzi nici peste ocean. Aceasta a fost surprinsă de către fotoreporteri în aeroportul din Las Vegas, în timp ce se afla în compania prietenei ei din Pitești, Lavinia Postolache. Cele două s-au urcat într-un avion privat, având ca destinație Los Angeles, după ce au petrecut un weekend în Las Vegas.
Monica Gabor și Lavinia Postolache au fost surprinse de paparazzi în aeroportul din Las vegas, în timp ce se urcau într-un avion privat cu destinația Los Angeles.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Partidele politice USR şi PLUS au fuzionat. Decizia Curţii de Apel Bucureşti – definitivă

 

 

 

De asemenea, Monica Gabor era însoțită de cei doi copii, de Irinuca, fiica ei și a lui irinel Columbeanu și de Anthony, fiul lui Mr. Pink dintr-o altă relație. Vedeta a fost surprinsă îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, accesorizată cu pantofi cu toc și o geantă Chanel și radia de fericire.

 

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Dosar pentru ucidere din culpă și purtare abuzivă în cazul bărbatului decedat la Autogara Sud

 

 

 

Pe de altă parte, piteșteanca Lavinia Postolache arăta la fel de fericită, chiar dacă s-a zvonit că mariajul ei cu bogătașul Jimmy Esebag întâmpină probleme. În plus, paparazzi au observat că aceasta nu purta verigheta, potrivit click.ro.

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș
Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș

Astăzi, de Sfântul Nicolae, veteranul de război colonel (ret) Nicolae Predescu a fost celebrat de ziua sa de conducerea Consiliului Județean Argeș. Vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și DanArsenescu, vicepreședintele filialei Argeș a Asociației Veteranilorde...

Transport ilegal de lemne la Dragoslavele
Transport ilegal de lemne la Dragoslavele

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au acționat pentru prevenirea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat de 24 de ani, care conducea o autoutilitară cu care transporta material lemnos, pe raza localității...