Web Analytics

Fosta judecătoare Mariana Vârgă, replică dură lui Dragnea: „regulile din penitenciar nu se aplică în partid!”

de | 4.09.2022 09:45 | Actualitate

Fosta președintă a Tribunalului Argeș, acum vicepreședinte și purtător de cuvânt al APP la nivel național, Mariana Vârgă, îi dă replica lui Liviu Dragnea.

Acesta o acuzase că ar fi în spatele informațiilor potrivit cărora ar fi fost în Brazilia împreună cu șefa organizației de tineret Oana Leonte acolo unde ar fi făcut afirmații importante de interes pentru DNA. După ce APP a precizat că atât Oana Leonte cât și Mariana Vârgă au avut în toată această perioadă activități intense care le-a împiedicat să se ocupe de altceva, cu atât mai puțin de întâlniri secrete, doamna Vârgă îi dă o replică mai mult decât acidă lui Dragnea:

Citește și : Trei denunţuri penale şi amenzi de peste 50.000 de lei aplicate de Garda Forestieră Argeş într-o lună

„Politica nu se face prin promovarea cultului personalității ca-n dictatura nord-coreeana, ci prin democrație participativă si încurajarea tuturor oamenilor de valoare din societatea românească, oameni care sa-si aducă aportul pentru ridicarea nivelului de trai al cetățeanului! După 33 de ani, acest spirit promovat de politicieni precum Dragnea și alti eșuați, au distrus democrația și au descurajat oamenii de valoare să se implice in politică! În felul acesta , România este lipsită de valorificarea reală a resursei umane. Aș mai adăuga faptul că dl Dragnea este liber sa meargă in Brazilia sau unde vrea, pe banii lui, având in vedere ca nu are Interdicție judecătorească….Și mai puteți transmite din partea mea că regulile din penitenciar nu se aplică în partid!”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii