Web Analytics
scris joi, 07.12.2023

Fost șef al informațiilor germane: „Europenii vor ceda în fața islamului”

Hans-Georg Maaßen a fost președintele Oficiului Federal pentru Protecția Constituției – BfV (serviciul intern de informații al Germaniei) în timpul guvernelor Angela Merkel, din 2012 și până în 2018.

Fost șef al informațiilor germane: „Europenii vor ceda în fața islamului”

Citește și: Șeful plutonului de execuţie al soţilor Ceauşescu: „Trebuia să omor, iar gândul ăsta mă paraliza”

În această calitate, a fost implicat în scandalul inițiat de Edward Snowden privind spionarea în masă a populației din statele occidentale. Maaßen a recunoscut că informațiile colectate de serviciul pe care îl conducea au fost transferate la National Security Agency din SUA. După ce a sugerat că Snowden este agent al serviciilor secrete ruse, acesta din urmă l-a acuzat pe Maaßen că este fie agent al FSB-ului din Rusia, fie al serviciului rus de informații externe – SVR – scrie cotidianul.ro.

Maaßen a spus – într-un recent interviu la un post de televiziune – că Europa se confruntă cu o criză fără precedent din cauza imigrației în masă și că islamul va cuceri Europa. Un sondaj al Pew Research arată că populația musulmană din Europa se poate tripla până în 2050.

Se apropie de noi o cultură diferită. Nu suntem deloc pregătiți pentru asta, fiindcă nu știm să rezolvăm conflictele prin violență, așa cum se întâmplă în clanurile din statele arabe. Acești oameni își rezolvă disputele prin violență, în timp ce popoarele din Europa Centrală consideră că disputele nu se pot rezolva decât în instanță.

Europenii vor ceda în fața islamului. Pe de o parte, pentru că nici nu văd că acest conflict vine spre noi. Pe de altă parte, pentru că nu știu să rezolve conflictele așa cum o fac musulmanii. Rezutatul final va fi distrugerea treptată a culturilor noastre europene” – a spus Maaßen.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *