Web Analytics

A fost recepţionată noua sală de sport a şcolii Gimnaziale Ion Pillat

de | 13.06.2019 13:18 | Actualitate

Școala Gimnazială Ion Pillat are, oficial, sală de sport, astăzi fiind efectuată recepția lucrărilor la obiectivul „Acoperire teren sport Școala Gimnazială Ion Pillat”.
Valoarea totală a investiției a fost de 497.297, 54 lei și a constat în realizarea unei săli pentru elevii școlii, având o suprafață totală de 563, 41 mp.
Lucrarea este efectuată pe structură metalică, din grinzi cu închideri și învelitoare din panouri tip sandwich, cu tâmplărie exterioară din PVC, pardoseală din tartan, instalație electrică și termică. Iluminarea naturală a terenului s-a realizat prin intermediul unor luminatoare amplasate în învelitoare. A fost prevăzută inclusiv o rampă pentru persoane cu dizabilități.
Noua construcție va putea fi folosită de elevii unității de învățământ în orice anotimp și este dotată cu toate tipurile de echipamente necesare desfășurării activităților sportive. Elevii acestei școli se vor bucura de noua și moderna sală de sport, începând cu luna septembrie, atunci când va debuta anul școlar 2019/2020.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii