Web Analytics

Fost procuror, prins cu o plantație de canabis ascunsă în vie

de | 5.10.2023 16:36 | Actualitate, Home

Un fost procuror din Vrancea este acuzat de cultivarea și deținerea de droguri de mare risc, pe care le cultiva chiar în cultura de vie pe care o deține în localitatea Panciu. Fostul om al legii mai avut astfel de probleme și a explicat că folosește semințele de canabis pentru prepararea unei plăcinte tradiționale.

Citește și: Video. Primarul Georgescu, audiat din nou la DNA: „Sunt nevinovat!”


Joi, lucrătorii SCCO Vrancea au făcut 2 percheziții domiciliare la locuințele principalilor suspecți si 3 mandate de aducere pe raza orașului Panciu, jud. Vrancea, într-un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de cultivare și deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, a transmis instituția.

Citește și: Șefii Spitalului Mioveni, audiați la DNA Pitești!


În cursul descinderilor a fost descoperită o cultură ilegală de canabis, disimulată într-o plantație de vie. Oamenii legii au confiscat 241 de plante și mai multe fragmente vegetale reprezentând muguri. Principalul suspect, un fost procuror în vârstă de 65 de ani, a mai fost percheziționat întrecut, din același motiv, si a afirmat că plantează cânepă de canabis pentru a prepara o plăcintă tradițională.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *