Web Analytics
scris sâmbătă, 08.06.2024

Fost ministru al Japoniei, scuze pentru victimele vaccinului anti-COVID: „Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit să moară”

Kazuhiro Haraguchi, fostul ministru japonez al Afacerilor Interne, a devenit primul politician important care își cere scuze pentru decesele survenite în rândul populației vaccinate anti-COVID.

Fost ministru al Japoniei, scuze pentru victimele vaccinului anti-COVID: „Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit să moară”

Vineri, 31 mai, un număr uriaș de cetățeni japonezi au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și a politicilor sale din timpul pandemiei. Policianul a numit vaccinurile anti-COVID „arme biologice” și a făcut apel la o victorie împotriva „diavolului”. În timpul unui discurs de deschidere a protestelor, Haraguchi a prezentat scuze pentru numărul uriaș de decese care au loc acum ca urmare a efectelor vaccinurilor ARNm.

Haraguchi a început prin a aborda durerea resimțită de familiile care au pierdut persoane dragi care au fost constrânse să accepte injecția anti-COVID. Acesta și-a prezentat condoleanțele și și-a asumat responsabilitatea pentru eșecurile celor aflați la putere. „Îmi cer scuze față de voi toți. Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit să moară”, a spus el.

Citește și: Diferențe între preţurile de la raft şi cel de la casa de marcat, descoperite de ANPC

Unul dintre punctele cheie ale discursului lui Haraguchi a fost critica la adresa interzicerii Ivermectinei, un medicament dezvoltat de Dr. Satoshi Omura, despre care crede că ar fi putut juca un rol semnificativ în combaterea pandemiei. Haraguchi a pus sub semnul întrebării motivele care au stat la baza interdicției, sugerând că interesele economice au fost prioritizate în detrimentul sănătății publice. „De ce?” „Pentru că sunt ieftine. Ei nu o vor pentru că va interfera cu vânzările de vaccinuri”, a argumentat el. Această afirmație a atras aplauze puternice din partea mulțimii, mulți dintre ei considerând că profiturile corporațiilor au avut prioritate față de viețile oamenilor.

Haraguchi a împărtășit apoi o poveste profund personală despre propriile sale lupte pentru sănătate. După ce a fost vaccinat, el a dezvoltat o boală gravă, mai exact o formă de cancer care evolua rapid. „Anul trecut, pe vremea asta, nu mai aveam nici sprâncene, nici păr. Două din cele trei presupuse vaccinuri pe care le-am primit erau loturi letale”, a dezvăluit el.

Citește și: Interviu cu avocatul argeşean Ştefan Deaconu, care a apărat România în procesul Roşia Montană

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...