Web Analytics
scris joi, 12.01.2023

Fost jucător de rugby, acuzat de proxenetism și trafic de minori

Un fost jucător de rugby de la echipa Dinamo a fost luat pe sus de azi dimineață de mascați din cauză că este acuzat că, lături de alți doi indivizi, racola fete, printre care și minore și le obliga să practice prostituția.

Fost jucător de rugby, acuzat de proxenetism și trafic de minori

Citește și: Pitești. Vindea mașini second-hand fără să declare veniturile. Trimis în judecată!

Anchetatorii au descoperit că suspecții își ademeneau victimele pe rețelele de socializare, unde le promiteau relații de iubire. Odată atrase, fetele erau duse în diferite apartamente unde erau obligate să întrețină relații sexuale. Iar unele dintre victime erau duse în străinătate.

Citește și: Pitești. Un elvețian i-a furat unei femei 17 căței! Judecat în lipsă pentru tâlhărie

Potrivit anchetatorilor, serviciile de tip escortă erau promovate de cei trei bărbați pe site-uri de profil din mediul online, iar dacă era nevoie, le transportau pe fete și la adresele indicate de către clienți. O parte dintre victime au fost duse în Elveția, Germania, Franța, Marea Britanie, dar și în Emiratele Arabe Unite, unde erau de asemenea obligate să întrețină raporturi sexuale.

Citește și: Bloc ilegal în Pitești. Cinci persoane și o firmă, judecate pentru abuz în serviciu, fals și uz de fals!

După percheziții, fostul rugbist și ceilalți doi complici au fost duși la DIICOT. Sunt acuzați de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism și grup infracțional organizat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită