Web Analytics
scris joi, 12.01.2023

Pitești. Un elvețian i-a furat unei femei 17 căței! Judecat în lipsă pentru tâlhărie

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au finalizat cercetările într-un dosar mai puțin obișnuit, de tâlhărie și complicitate la furt.

Pitești. Un elvețian i-a furat unei femei 17 căței! Judecat în lipsă pentru tâlhărie

Citește și: Pitești. Vindea mașini second-hand fără să declare veniturile. Trimis în judecată!

Oamenii legii au stabilit că, în după-amiaza zilei de 14 aprilie 2021, în timp ce se afla în parcarea unui centru commercial din Pitești, un cetățean elvețian în vârstă de 25 de ani i-a furat unei femei de 29 de ani, din Pitești, 17 căței din rasele pomeranian și buldog francez, precum și un portofel, după care ar fi îmbrâncit-o și a fugit.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii faptei a fost stabilit la peste 16.000 de euro și 300 de lei.

De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că elvețianul a fost sprijinit în această tâlhărie de o femeie de 32 de ani, din Iași. Polițiștii mai spun că animalelor sustrase le-au fost întocmite documente de export la un cabinet veterinar de pe raza județului Iași, ulterior fiind transportate în afara țării, în vederea valorificării.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată, în lipsă a inculpatului de 25 de ani, cetățean elvețian, respectiv a femeii de 32 de ani, din județul Iași – ne precizează Biroul de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...