Web Analytics
scris duminică, 16.06.2024

Fost fotbalist al Generației de Aur, condamnat la închisoare cu suspendare

Fostul fotbalist al Generatiei de Aur Adrian Ilie a fost condamnat cu suspendare, după ce, anul trecut, a fost prins băut la volan. Sentința de opt luni de închisoare a fost dată de Judecătoria Sectorului 4 al Capitalei.

Fost fotbalist al Generației de Aur, condamnat la închisoare cu suspendare

Adrian Ilie nu va ajunge practic după gratii pentru că a refuzat recoltarea probelor biologice, dar va avea un termen de supraveghere de doi ani, timp în care va trebui să respecte cu strictețe anumite reguli. El va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune, conform programului stabilit, să primească vizitele consilierului desemnat să-l supravegheze, să anunțe orice schimbare de domiciliu și orice deplasare care depășește cinci zile, dar și dacă își schimbă locul de muncă. De asemenea, trebuie să evite comiterea oricărei alte infracțiuni.

În vara anului trecut, Adrian Ilie a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0,85 la mie. El a făcut parte din echipa națională de fotbal timp de zece ani și a jucat la Steaua, Galatasaray și Valencia.

Lista celor cu probleme se mărește

În 2014, Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare în celebrul „Dosar al Transferurilor”. Fostul căpitan al Naționalei și de la Barcelona a fost eliberat după ce a ispășit jumătate din pedeapsă.

Citește și: Euro 2024. Bărbat înarmat cu un topor, împușcat după ce ar fi încercat să atace suporterii olandezi

Anul acesta, a venit rândul lui Dănuț Lupu să stea 6 luni în penitenciarul Rahova. El a ajuns în spatele gratiilor, fiind arestat și condamnat după ce a condus în repetate rânduri fără permis. Și mai recent, lui Miodrag Belodedici i-a fost reținut permisul pe o perioadă de 90 de zile. după ce a fost depistat băut la volan. Deținătorul a două Cupe ale Campionilor tocmai fusese la petrecerea ce a urmat meciului de „Adio” al „Generației de Aur”. Iar lista s-a mărit din nou. Duminică, Adrian Ilie a primit o condamnare de 8 luni de închisoare cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, potrivit adevarul.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Unde a fost găsită Alexandra

Minora dispărută de la Schitul Golești a fost identificată, cu sprijinul polițiștilor din cadrul...

Argeș. Minoră dispărută

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită