Web Analytics

FORD reia producția la Craiova, într-un singur schimb

de | 4.05.2020 08:46 | Actualitate

Potrivit Agerpres, Ford reia de luni, gradual, producţia de vehicule şi motoare la principalele sale uzine din Europa, iar la uzina de la Craiova activitatea se va relua în mod etapizat, într-un singur schimb de lucru, atât în Secţia de Producţie Vehicule, cât şi în cea de Producţie Motoare.

Conform unui comunicat al Ford România, angajaţii sunt anunţaţi de supervizorul/team leader-ul lor dacă este cazul să vină la muncă. Persoanele care nu vor veni la muncă vor rămâne în şomaj tehnic, în baza unei decizii formale.

„Compania a pregătit un pachet cuprinzător de măsuri, dar, mai presus de toate, face apel la simţul de responsabilitate şi disciplină al angajaţilor pentru buna şi corecta implementare a acestora”, se menţionează în comunicat.

Astfel, angajaţii vor trebui să completeze zilnic un formular online de autoevaluare a sănătăţii pentru a se permite accesul în uzină. Acesta este un chestionar simplu privind starea de sănătate individuală. Dacă răspunsul este da la toate întrebările, angajatul poate veni la serviciu; dacă răspunsul este da la una (sau mai multe) dintre întrebări, angajatul nu poate veni la serviciu şi va primi informaţii suplimentare pe care trebuie să le urmeze.

Citește mai departe aici

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii