Web Analytics

„Folk pe tocuri” revine pe scena Teatrului „Alexandru Davila” Pitești cu o propunere provocatoare: „Povești de adormit adulții”

de | 29.03.2022 12:17 | Actualitate, Cultură

„Folk pe tocuri”, eveniment la a treia ediție, revine pe scena Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești cu o propunere provocatoare:„Povești de adormit adulții” – un proiect muzical plin de umor, miere, sare și piper în bucate alese și culese, într-un scenariu născocit de Iulia Bădulescu și armonizat cu abnegație, corzi, zorzoane și fasoane de Dana Florian și Elena „Leana” Albu.

Citește și: Pestă porcină într-o gospodărie din Ciofrângeni

Făt Frumos, împărații și fetele lor, Muma Pădurii, Zmeul și alte personaje care ne-au bucurat copilăria, încă trăiesc printre noi! Ce mai fac ei în zilele noastre, veți afla de la cele trei artiste fanteziste, care prin cântece și vorbe năstrușnice, pășesc neînfricate în poveste, spre a-i ademeni în lumina reflectoarelor.Spirit ludic „iremediabil” și inepuizabil, jurnalista și cantautoarea Iulia Bădulescu dă viață poveștilor sale cu un condei ironic și de multe ori autoironic, având totdeauna un mesaj bine inspirat și profund, ce lasă observatorului un zâmbet un pic mai amar în colțul gurii. Are atitudine și „feng-shui”, așa că… pregătiți-vă să fiți surprinși! Dana Florian, compozitoare, instrumentistă, cântăreață și textieră, este îndrăgită de public atât pentru vocea sa „jazzy” cu o multitudine de nuanțe, cât și pentru versurile cu substrat și umor fin.

Citește și: Cum stă Argeșul la autorecenzare

Cu două albume la activ – „Natural” (2019) și „Ea știe” (2021) – Dana confirmă un stil artistic nonconformist și o manieră scenică dezinvoltă, plină de farmec și energie.Absolventă a Conservatorului bucureștean, Elena „Leana” Albu este o muziciană carismatică, violonistă de excepție, cântăreață, pianistă, chitaristă, compozitoare, creatoare de poezie și proză și din ce în ce mai mult, actriță – altfel spus, o artistă completă și complexă, o prezență garantat cuceritoare la fiecare apariție pe scenă.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro...https://www.iabilet.ro/bilete-pitesti-povesti-de-adormit…/…și internațional prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Pentru alte detalii, contactați organizatorul! (0753083826)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *