Web Analytics

Focuri de armă între polițiștii argeșeni

de | 23.03.2023 18:41 | Actualitate, Home

Polițiștii argeșeni s-au întrecut, astăzi, în cadrul competițiilor cu caracter profesional: Cupa polițistei la tir și Cupa Poliției la tir dinamic, organizate cu prilejul Zilei Poliției Române.

Competiția a fost organizată de cadrele Serviciului Pregătire Profesională, iar polițistele și polițiștii argeșeni, din cadrul tuturor structurilor, au avut de parcurs câte o probă contra timp, de executare a nouă focuri, cu arma din dotare, asupra țintei piept și asupra unui taler, cu un schimb de urgență. 
Citește și: Un român a primit o factură de 3.600 lei la gaze după schimbarea contorului

Cele mai bune punctaje au fost obținute de polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, Secției de Poliţie Rurală Domnești  și Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 

În cazul polițistelor, pe podium au urcat colegele din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Structurii de Securitate și DGA.

“La final, toți participanții au fost felicitați de conducerea Inspectoratului de Poliţie Județean Argeș, iar câștigătorii au primit cupe și diplome, oferite cu sprijinul Asociației Internaționale a Polițiștilor – Regiunea 1 Argeș”, transmite IPJ Argeș. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *