Web Analytics
scris vineri, 12.01.2024

Fluturași PNL, capsați pe talonul de pensii. PSD solicită explicaţii Poştei Române şi Casei Naționale de Pensii

Partidul Social Democrat a solicitat, vineri, Poştei Române şi Casei Naţionale de Pensii Publice explicaţii privind distribuirea unor materiale de propagandă politică ale PNL ataşate, prin capsare, de taloanele de pensii, potrivit Agerpres.

Fluturași PNL, capsați pe talonul de pensii. PSD solicită explicaţii Poştei Române şi Casei Naționale de Pensii

Citește și: Argeș. Traficant de droguri, prins în flagrant


Posta Română e condusă de managerul general Florin-Valentin Ștefan, promovat de PNL, iar Casa Naţională de Pensii Publice e condusă de Daniel Baciu, membru PNL. PSD anunţă că a transmis o solicitare reprezentanţilor celor două instituţii cu privire la „serviciul special de capsare” a materialelor de propagandă politică de taloanele distribuite pensionarilor.

Citește și: Un copil de 13 ani a făcut atac de cord în timpul orei


Celor două entităţi publice li s-a cerut să precizeze dacă un astfel de serviciu este legal, având în vedere că este vorba de documente emise de autorităţile statului român, asociate în mod direct cu propaganda unui partid politic. De asemenea, s-a solicitat conducerii Poştei Române să precizeze care este tariful perceput pentru acest „serviciu suplimentar de capsare” prestat de angajaţii companiei, pe lângă serviciul de distribuire, şi dacă partidul beneficiar a achitat distinct suma corespunzătoare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *