Web Analytics
scris joi, 10.03.2022

Piteşteanca Florentina Ivănescu, locul III la Open-ul European de Judo

Săptămâna trecută, trei sportivi legitimați la CSM Pitești, pregătiți de antrenorii Valentin Ioniță, cel care este și antrenor la lotul național de cadeți și juniori masculin al României, și Corneliu Pălărie, au fost prezenți la Open-ul European de Judo pentru Seniori de la Praga. Florentina Ivănescu (foto dreapta) s-a clasat pe locul 3 la categoria 63 de kg, având un parcurs remarcabil și aflându-se la al treilea rezultat de excepție în acest an.
Piteșteanca a trecut în primul tur de reprezentanta Canadei – Harris Isabelle, în turul doi 2 a învins-o pe reprezentanta Olandei – Krachten Nadiah, iar în sferturi a fost învinsă de reprezentanta Franței – Devitry Agathe. În recalificări a câștigat în fața croatei Oberan Iva și în meciul pentru medalia de bronz a surclasat-o pe reprezentanta Germaniei – Bazynski Nadja.

Piteşteanca Florentina Ivănescu, locul III la Open-ul European de Judo

De asemenea, tot de la CSM Pitești, Alin Albu a pierdut în turul doi la categoria 60 kg și nu a mai fost recalificat, iar Florina Bădiceanu a pierdut în turul 3 la categoria 52 kg și nu a mai fost recalificată.

Citește și Judoka Eduard Șerban a pierdut bronzul la Grand Slam-ul de la Tel Aviv

Citește și Piteșteanca Florentina Ivănescu a câştigat medalia de bronz sâmbătă, la Openul European de judo de la Praga.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...