Web Analytics
scris joi, 08.02.2024

Florin Salam, reținut de poliție într-un dosar de înșelăciune

Florin Salam a fost săltat joi dimineață de poliție pentru a fi audiat într-un dosar de înșelăciune, susțin surse judiciare citate de Antena3 CNN.

Florin Salam, reținut de poliție într-un dosar de înșelăciune

Citește și: Viceprimar din Vaslui, acuzat de un sătean că i-a sedus nevasta cu ajutoare sociale


Conform gazetadambovitei.ro, un bărbat din Târgoviște ar fi făcut plângerea în care îl acuză pe Salam că l-a înșelat cu 5500 de euro. Este vorba de bani pe care bărbatul i-ar fi dat cântărețului ca acesta să cânte o oră și jumătate la nunta lui. Deși nu au făcut un contract, târgovișteanul i-ar fi dat banii în mai multe tranșe, conform sursei citate.
Nu este prima oară când manelistul este acuzat de înșelăciune. Luna trecută, pe numele lui Florin Salam a fost deschis un alt dosar. Doi miri din Sintești i-ar fi plătit manelistului suma de 18.000 de euro, doar că acesta nu s-a mai prezentat la eveniment, la locație deplasându-se doar formația acestuia. Prin urmare, presupușii păgubiți au mers direct la poliție, unde au depus o plângere împotriva acestuia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită