Web Analytics
scris miercuri, 07.02.2024

Viceprimar din Vaslui, acuzat de un sătean că i-a sedus nevasta cu ajutoare sociale

Scandal amoros. De data aceasta este vorba despre un viceprimar de la Primăria Duda Epureni, Vaslui. Bărbatul s-a îndrăgostit de o femeie măritată cu doi copii. Toată comunitatea fierbe după ce s-a aflat de idilă.

Viceprimar din Vaslui, acuzat de un sătean că i-a sedus nevasta cu ajutoare sociale

Citește și Bancnote false puse în circulaţie în România. Ce le deosebeşte de cele reale

Scandal amoros la o altă primărie. Primarul din Botoşani parcă a adat starul idilelor interzise. Reamintim că edilul a presărat orașul cu florile preferate ale amantei. Iar acum să aflăm că un viceprimar din Vaslui se iubeşte cu o femeie măritată. Idila a început atunci când a chemat-o să-i dea ajutoarele alimentare

Scandal amoros în Primăria Duda Epureni

O fi luna îndrăgostiţilor, nimic de zis, dar parcă primarii au intrat în ultimul ceas, aşa de aprinşi sunt când vine vorba de amante. Noul scandal amoros de la Primăria Duda Epureni, din județul Vaslui, a pus comunitatea pe jar. Oamenilor le vine greu să creadă că viceprimarul s-a dat la o femeie măritată.

Totul a ieşit la iveală după ce bărbatul din sat l-a acuzat că i-a furat nevasta. Este vorba despre viceprimarul Emanuel Drăgunoiu. El este acuzat de Marian Zota, că i-a spart casa. Acesta susține că ar întreține, de mai bine de un an de zile, o relație extraconjugală cu soția sa. Soţul ar fi aflat de idila celor doi în urmă cu puțin timp. Mai exact, atunci când femeia și-a uitat telefonul, din neatenție.

Este o vorbă la români: „ce știe tot satul, nu știe bărbatul”. Lumea a început să vorbească despre idilă şi aşa bărbatul înţelat a aflat mai multe. Supărat pe viceprimar că i-a furat nevasta, s-a dus să-l înfrunte. Viceprimarul Drăgunoiu a făcut tot posibilul să-l evite. Dar Marian Zota, nu are de gând să renunțe. A decis să meargă zi de zi la Primărie, până când va da ochii cu cel care i-a destrămat familia.

Citește mai mult: Scandal amoros la o altă primărie. A sedus o femeie cu ajutoare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *