Web Analytics

Florin Cîțu și Alina Gorghiu, în vizită oficială în SUA

de | 26.03.2022 06:16 | Actualitate, Politica si Administratie

Președintele Senatului, Florin Cîțu și vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu în vizită oficială în SUA.

Florin Cîţu împreună cu președintele PNL ARGEȘ, Alina Gorghiu, efectuează o vizită de lucru, în Statele Unite ale Americii, la Washington D.C., în perioada 24-30 martie – prima efectuată în ultimii 10 ani de un preşedinte al Senatului României, în fruntea unei delegaţii reprezentative de senatori ai României.

Citește și După alegerile de la PNL Piteşti, Alina Gorghiu a luat, din nou, Argeşul la pas


Delegaţia Senatului României va avea o serie de întrevederi oficiale cu reprezentanţi ai Senatului şi ai Camerei Reprezentanţilor SUA, precum şi ai Departamentului de Stat.

„Dăm startul vizitei în SUA. Astăzi, împreună cu ambasadorul României în SUA și cu membrii delegației, vom avea întrevederi cu oficiali din cadrul Departamentului de Stat pentru discuții legate de domeniile: energie, finanțele internaționale și dezvoltare. Tot astăzi vom o avea o întâlnire strategică pentru a discuta evoluțiile de securitate în regiunea Marii Neagre.

Citește și Alina Gorghiu, tur de forţă la primarii PNL din nordul şi centrul judeţului: ”Liberalii privesc cu pragmatism viitoarea campanie electorală”


Unul dintre principalele noastre obiective este aderarea României la programul Visa Waiver, subiect pe care l-am discutat cu ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, și pentru care vom accelera eforturile în perioada următoare, inclusiv la nivelul Congresului american”, arată un mesaj al președintelui PNL, pe Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *