Web Analytics

Florian Bichir deschide lista PMP Argeș pentru Senat

de | 21.10.2020 15:00 | Actualitate, Politica si Administratie

PMP Argeș și- a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare. Florian Bichir, jurnalist, profesor și istoric, candidează pentru Argeș și deschide lista de candidați la Senat a PMP.

„Sunt hotărât să înving pentru Argeș, pentru poporul român, pentru România. Toate partidele au interese meschine, toți își promovează oamenii, noi ne gândim la România în primul rând. (..) Ieri mi-a apărut a 34-a carte de istorie. După ce am scris istorie, vin în Pitești să câștig. Am intrat pentru prima oară în politică și sper ca aici să rămân, în PMP”, a spus Florian Bichir.

Pe locul 1 la Camera Deputaților din partea PMP Argeș candidează secretarul de stat Catalin Bulf, pe locul 2 candidează Eduard Dima. Pe locul 2 pentru Senat se află Cătălin Gherzan, care a demisionat de la PER. La depunearea listelor de candidaturi a fost prezentă și Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP.

Florian Bichir a fost membru al Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor fostei Securității, a predat la Universitatea Pitești, este scriitor, ziarist și un cunoscut specialist în ortodoxie, are un doctorat în Teologie și este un apropiat al Patriarhului Daniel și al Arhiepiscopului Calinic.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

2 Comentarii

  1. ” Toate partidele au interese meschine… noi ne gândim la România în primul rând ” . Dupa zisa-ti, PMP-ul nu-i partid, c-ar fi meschin . Atunci ce-i , „Adunarea maimutelor in copaci” ?

  2. Hahaha, buna observația Aloei Vera..